Zoek naar een meubel

Grootte

Merk

Materiaal
Voordelen

  • U kunt ons altijd bellen
  • Wij bellen u voor een afspraak voor levering, dan kan u bepalen wanneer wij leveren
  • Haal uw meubel zelf op
  • Kwaliteits meubelen
  • Geen verzendkosten in 2014/2015

FAQ (veelgestelde vragen)

Op deze pagina vindt u de meestgestelde vragen.

Categorieën

Betaling

Op welke manier kan ik betalen?
Op dit moment kunt u betalen via een overboeking. Als u het meubel komt ophalen in de winkel willen wij graag een aanbetaling van 10%. De rest kunt u in de winkel betalen. Binnenkort komen er meer betalingsmogelijkheden.

Bestelling

Ik ben niet tevreden en zoek een oplossing. Hoe doe ik dat?
Bel ons met het telefoonnummer 071 512 17 82. Dan kunnen wij kijken of we voor u een oplossing hebben.

Kan ik mijn bestelling ophalen?
U kunt ook uw bestelling ophalen in onze winkel. Het adres hiervoor is:

van Berge Henegouwen
Lange Mare 106
2312 GV Leiden

Op welke tijden kan ik mijn bestelling ophalen?
Wij hebben de volgende openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 9.30 uur - 18.00 uur
Donderdag   9.30 uur - 21.00 uur (18:00 uur tot 19:00 uur gesloten)
Vrijdag 9.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag 9.30 uur - 17.00 uur
Zondag Gesloten


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bij elk meubel staat aangegeven wat de verwachte levertijd zal zijn. Tevens zullen we u altijd na een bestelling bellen om een afspraak te maken voor de levering. Zo bent u altijd thuis als wij uw nieuwe meubel komen leveren.

Wat moet ik doen als er iets mis is met mijn bestelling?
Het makkelijkste is als u ons belt met het telefoonnummer 071 512 17 82. U kunt ook een e-mail sturen naar service@design-tv-meubels.nl.

Wat zijn de verzendkosten?
In het jaar 2015 zullen wij geen verzendkosten rekenen. De prijs die bij het artikel staat is dus de prijs die u zult betalen.

Persoonlijke informatie en privacy

Moet ik mij registeren om een tv meubel te bestellen?
U hoeft geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn om een account aan te maken als u een volgende keer weer een product bij ons koopt. U bent dit niet verplicht en kunt dus eenmalig een bestelling doen zonder account.